Om Marliese´s Gårdcafé

Vi begyndte ombygningen af vores stalde i 2007, for at realisere mine kone, Marlieses drøm om en økologisk gårdcafé, med kunst, kultur, musik og frem for alt hjemmelavede økologiske produkter af høj kvalitet!

Caféen består af to staldrum, et køkken-alrum opbygget efter de konventionelle metoder pga. levnedsmiddelkontrollens regler, og Café-rummet der er renoveret med bæredygtighed og velvære i fokus. Blandt de mest markante ting er vores ler-gulv, isoleret med “støbeflamingo” og indlagt gulvvarme, selve gulvet er bygget op af 60 cm. ler i tre lag, et groft lag (fyld), et tyndere lag (afretning) og til sidst et håndlagt slidlag bestående af fint ler og HESTEMØG. Derefter er det blevet mættet med linolie i flere omgange og poleret med bivoks, og udover at det bliver vasket med sæbespåner har der ikke været behov for nogen vedligeholdelse!!! Meget smukt og slidstærkt. Du finder flere detaljer om stedet under “Om Langdal 4, Orø”.

Vi har i gennem årene lagt hus til mange forskelligartede arrangementer og vi har med Caféen også mulighed for at servere hjemmelavede økologiske specialiteter. Alt fra intim gruppe (Story-telling for voksne) til Orø-dagen med 300+ besøgende på en eftermiddag.

Der er nem adgang med rullestol og vi har også handicaptoilet.

Læs mere om hvad Marliese´s Gårdcafé byder på her.